Интериор

5 мебелни хакове, за да направите дома си по-естетичен

На всички ни се е случвало да се огледаме в къщата и да си помислим: „Боже, трябва да променя нещо тук!“. Това може да е разхвърляният рафт или старият стол, който не сте използвали от много дълго време.

Припомняте си всички хакове за мебели, които сте намерили, докато сте разглеждали интернет, когато сте били твърде заети, и просто така се връщате в реалността. Мислите си за всички усилия, които трябва да положите, за да обновите разхвърляната си спалня или претрупаната си дневна.

Не се притеснявайте, не е толкова трудно да поправите няколко неща в мързелива неделя, докато слушате любимата си музика. Ние сме тук, за да ви кажем как да направите точно това!

Предлагаме ви няколко прости и бюджетни хакове за мебели, с които да осветите някои кътчета в дома си:

Имате стара стълба наоколо?

Този хак за мебели може да направи вашата учебна стая или стая за гости достойна за Pinterest.

Необходими са ви само малко боя и антикварни предмети за поставяне на стълбата. Боядисайте стълбата в цвят, който подхожда на тона или настроението на стаята ви, и я поставете в ъгъла. Украсете стъпалата на боядисаната стълба с няколко антики. Ето ви! Имате сладка, естетична странична масичка/ ъгъл, която веднага ще накара гостите ви да кажат: „Това ми харесва!“

Превърнете чантата си за пране в нощно шкафче

Интересна мисъл, нали? Ако ви се е случило да имате стара лампа за четене и торба за пране, време е да ги превърнете в нощна лампа.

Всичко, което трябва да направите, е да отрежете плата на основата на торбата за пране и да поставите лампата за четене в торбата за пране. Бонусът е, че можете да изберете свой собствен цвят, а торбите за пране и без това не са толкова скъпи. Поставете я в някой от ъглите на стаята си. Това ще разсее прекрасно светлината и ще имате супер функционална нощна лампа.

Пребоядисайте старите мебели

Това е хак, за който повечето от нас знаят, но никога не го опитват. Този път опитайте!

Започнете, като отвиете дръжките и копчетата на мебелите си. Вземете малко боя и превърнете мързеливата си неделя в творческа.

Стари дрехи + торба за пране = турски диван

Ако в гардероба ви има твърде много стари дрехи, този хак за мебели може да ви помогне да почистите гардероба си и да си вземете нов пух и прах.

Използвайте кош за пране, изработен от плат, и го напълнете със стари дрехи. Можете също така да използвате стари одеяла, кърпи и т.н., за да го напълните. Само се уверете, че сте ги подредили правилно в коша за пране, така че да лежи равномерно. Опаковайте го плътно, затворете горната част на коша за пране и поставете отгоре хвърчаща материя, за да го покриете. Използвайте го като допълнителен стол за някой допълнителен гост.

Превърнете стар гардероб в етажерка за книги

Звучи нетрадиционно, но какво по-добро напомняне можете да си дадете от това да четете всеки ден, нали?

Ако имате стар гардероб със счупена панта на вратата, отвийте я и я превърнете в уютен дом за книгите си. За да го подобрите, добавете няколко цвята и декоративни елементи.

Related posts

Девет хитрини за почистване на килими и мека мебел

admin

5 интериорни хитрини, които ще ви помогнат да запазите прохладата през лятото

admin

Как да изберете диван, който ще ви служи вечно

admin

Leave a Comment