Дом Препоръчани

8 причини вашият бизнес да инсталира система за контрол на достъпа

Нуждите в областта на сигурността непрекъснато се променят. Системите за контрол на достъпа до вратите и безключовото влизане стават все по-разпространени за управителите на имоти, собствениците на сгради и дори за малките предприятия. Системите за контрол на достъпа осигуряват на хората сигурен и безопасен достъп до техните сгради и вътрешни офиси. Преди да продължите да четете, може да разгледате информацията, която сме публикували на нашата страница за достъп до врати.

За да определите дали се нуждаете от система за достъп, моля, вземете предвид следните причини за закупуване.

  1. Отдалечен достъп
  2. Персонализиране
  3. Записи на историята
  4. Без дублиране
  5. Сигурност
  6. По-малко разходи в дългосрочен план
  7. По-малко затруднения
  8. По-малко затруднения

Основната роля на системата за достъп е да не допуска нежелани гости или поне да контролира достъпа. В един обект за съхранение може да се използва както система за влизане през портата, така и система за влизане без ключ за отделните помещения за съхранение. Отдалеченият достъп е огромно предимство, така че вече не е необходимо лицата да пътуват до мястото, за да отключват или заключват вратите, а това се прави лесно от разстояние, като се пестят време и пари. също така системите за достъп могат да се персонализират, така че управителят може да има по-високи ограничения от служителите, да задава права за всяко лице, за да осигури желаното ниво на достъп.

Освен че контролират достъпа до помещенията ви, системите за контрол на достъпа могат да бъдат интегрирани с други оперативни системи и системи за сигурност. Мониторингът на алармата, който ще предприеме действия, ако нарушителят влезе, и софтуерът, който ще проследява работното време и присъствието на служителите ви, могат да бъдат допълнителни функции, които искате да разгледате.

Новите IP системи за контрол на вратите са по-евтини и осигуряват по-голяма функционалност от по-старите системи с централен панел. Тези системи могат лесно да се интегрират със системи от IP камери и IP домофони, за да се създаде цялостна система за безопасност и сигурност.

Системите за достъп с ключови карти или ключодържатели могат да помогнат за предотвратяване на загубите, така че макар и да не са евтини за инсталиране, те са общо взето по-евтини. Taylored Systems ще се радва да ви предостави оферта. Проследяването на работното време на служителите, кражбите и потенциалния вандализъм са функции, които спестяват разходи. Тези карти и ключове не могат да бъдат дублирани, както обикновените ключове. Безключовото влизане, електронните ключове изискват по-висока степен на сложност.

Най-добрите системи за контрол на достъпа предоставят исторически отчети. Той ще проследява дейността на служителите ви и ще ви позволи да видите къде точно прекарват времето си и да видите дали имат достъп до неразрешени зони. Освен това можете да получавате персонализирани отчети, като например информация относно сигурността на сградата ви, подробности за алармата, часове на отваряне и затваряне и др. Повечето от тези отчети са достъпни по имейл, но много компании ще изпращат отчети директно на вашия смартфон, за да можете да управлявате достъпа на служителите си, докато отсъствате. Докладите са изключително ценни при разследване на вандализъм и кражби.

Друго предимство е контролът върху ключовете, тъй като чудейки се кой ги притежава, се нарушава сигурността, когато ключовете бъдат изгубени, докато със защитена карта или катинар не е видно на коя врата принадлежат. Подмяната на врати и/или ключалки е скъпа и неудобна. Ако картата или гривната бъде изгубена, тя може лесно да бъде премахната от базата данни. Един ключ за няколко ключалки подпомага контрола. Собствениците на множество имоти вече не трябва да търсят в купища ключове подходящия ключ.

Ако се установи, че една система за достъп би била полезна, свържете се с експертите.

Related posts

Обща водопроводна инсталация: 6 неща, които трябва да знаете как да правите в къщата

admin

4 мита за отоплението с пелети

admin

Как часовниците Casio предвещават бъдещето

admin

Топ 10 ВиК съвети и трикове за собствениците на жилища

admin

5 важни съвета за лятна ВиК подготовка

admin

10 ефективни начина сами да понижите високото си кръвно

admin

Leave a Comment