Математика за 1 клас
Образование

Детска Математика за 1 2 3 4 Клас превръща обучението в невероятно забавление

Цял живот се учим. Понякога съзнателно, а друг път неусетно, по съвсем естествен път. А когато сме деца, тогава, разбира се, имаме най-голяма нужда от знания.

Но всеки знае колко е трудно да заставиш едно малко дете да учи. Например по математика. Освен ако, знанията не са поднесени така, че да не се различават по нищо от една забавна игра.

Тогава ученето, от досадно и скучно занимание, се превръща в съвсем естествено, желано и вълнуващо преживяване.

Точно това са имали предвид и създателите на чудесната офлайн интерактивна математическа игра, която ви представяме сега – Детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси.

Тя е цветна, атрактивна, многопластова и толкова интересна! Тя е страхотна алтернатива на „сухите“ обяснения и досадните повторения, а същевременно и така близка до светоусещането на децата, че те я възприемат като увлекателно забавление.

Защо да изберем Детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси за подарък?

Детска математика за 1 клас е страхотен избор за подарък и с нея можете да зарадвате деца в широка възрастова граница – от предучилищна възраст до ученици в четвърти клас.

Изберете ли я за вашето дете, тя ще го забавлява години наред и ще носи не само много усмивки и вълнение, но и ще го насърчава да става все по-успешно в овладяването на началните математически умения.

Какви са характеристиките на Детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси?

Забавна и с висока образователна стойност

Тази чудесна интерактивна офлайн игра е създадена така, че да забавлява децата под формата на тестове. Всеки от тях съдържа 30 въпроса, а включените в базата данни задачи са в областта на аритметиката, редиците, както и вълнува с множество визуални задачи. След провеждането на всеки тест, децата получават съответния резултат, което  ги стимулира да продължават да се стремят към все по-добро представяне. По този начин забавлението може да продължи неусетно с часове, а получените знания ще се „запечатат“ трайно в детската памет.

Мотивираща, стимулираща, повишаваща коефициента на интелигентност интерактивна игра

В процеса на забавление с интерактивната офлайн игра детето значително ще разшири своите математически знания и умения, ще изгради и развие различни ментални такива. В това число, ще се подобри скоростта на броене, смятане, както и способността за разпознаване на различни шаблони.

Аналитичните способности също ще доразвият и детето ще започне да се концентрира по-добре.

Математическата игра също така стимулира развитието на логическото и абстрактното мислене, което е от съществено значение за по-нататъшното цялостно развитие на всяко дете.

Или казано с други думи, детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси няма да разочарова нито малчуганите, нито техните родители.

Доверете й се и ще останете изненадани колко бързо ще напредне вашето дете в овладяването на математическите знания!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mathforkids5
https://appgallery.huawei.com/#/app/C104275765

Related posts

Плюсове и минуси на дистанционното обучение

admin

Leave a Comment