Препоръчани

Как правилно да изберем рокли големи размери?

Обикновено жените допускат една съществена грешка – ограничават се до широки дрехи, с цел да прикрият напълно фигурата. Но това е съществена грешка. Безформените дрехи само ще подчертаят пълнотата и ще добавят допълнителен обем, твърдят стилистите. Правилният силует и стил са тези, които са съсредоточени върху гърдите, добре оформената талия и  красивите бедра.  В зависимост от вида на фигурата, „правилните“ рокли големи размери се избират сред следните правила.

Жени с фигура тип круша

Жените с широки бедра и пълнички бедра е добре да заложат на трапецовидни или разкроени рокли. Някои модели имат асиметричен подгъв. Полата трябва се отваря до коленете отпред и да е удължена отзад. Също така, за този тип фигура са подходящи тоалети в ретро или пин-ъп стил, както и рокли А-силует.

Жени с фигура тип  пясъчен часовник

Такава фигура се отличава с пропорционални извивки и тънка талия. За да подчертаете великолепните гърди и бедрата, оптималното решение са рокли големи размери с V-образно деколте. Те трябва да са изработени от плътна материя, което ще направи формите по-изтънчени, а силуета – по-елегантен.

Жени с фигура тип ябълка

Момичетата с коремче се препоръчват да избират гръцки модели рокли с висока талия. Можете да обърнете по-голямо внимание на варианта с широки презрамки. Красивият гръден може да е подчертан от дълбоко V-образно, квадратно или асиметрично деколте.

Жени с фигура тип обърнат триъгълник

На момичетата с широки рамене и пълнички ръце се препоръчват да изберат силует с пухкава многопластова пола, например, с волани на бедрата.

Жени с фигура тип правоъгълник

За дамите без ясно изразена талия дизайнерите предлагат красиви рокли големи размери с корсет. Под коктейлните модели с дължина миди е добре да използвате колан, който визуално ще оформи по-добре талията и ще я направи по-съблазнителна.

Пухкавите дами не бива да носят колани, които са прекалено стегнати, защото така ще подчертаят наличието на коремче, целулит и други гънки. А целта е точно обратната – тези недостатъци умело да бъдат прикрити!

Трябва да се отбележи, че винаги е по-трудно да се избира рокля за дама с пищни форми, така че е препоръчително да бъдете по-внимателни, когато купувате.

Стилистите препоръчват да се насочите директно към онлайн магазин, който е специализиран в продажбата точно на рокли големи размери. Там всеки един модел е добре обмислен и решен така, че да прикрива всички недостатъци по фигурата и да акцентира на предимствата. Когато избирате рокли големи размери не се съсредоточавайте върху каквито и да било модели от универсалните магазини, а потърсете търговци, които предлагат не просто големи рокли, а такива модели, които са създадени специално за пищни дами!

Related posts

6 съвета, с които за нула време ще се справите с водопровода

admin

Циклене на паркет: как да извлечете максимума от вашата шлайфмашина

admin

8 причини вашият бизнес да инсталира система за контрол на достъпа

admin

Как часовниците Casio предвещават бъдещето

admin

Стилове сватбена фотография

admin

10 ефективни начина сами да понижите високото си кръвно

admin

Leave a Comment