Препоръчани

Как правилно да изберем рокли големи размери?

Обикновено жените допускат една съществена грешка – ограничават се до широки дрехи, с цел да прикрият напълно фигурата. Но това е съществена грешка. Безформените дрехи само ще подчертаят пълнотата и ще добавят допълнителен обем, твърдят стилистите. Правилният силует и стил са тези, които са съсредоточени върху гърдите, добре оформената талия и  красивите бедра.  В зависимост от вида на фигурата, „правилните“ рокли големи размери се избират сред следните правила.

Жени с фигура тип круша

Жените с широки бедра и пълнички бедра е добре да заложат на трапецовидни или разкроени рокли. Някои модели имат асиметричен подгъв. Полата трябва се отваря до коленете отпред и да е удължена отзад. Също така, за този тип фигура са подходящи тоалети в ретро или пин-ъп стил, както и рокли А-силует.

Жени с фигура тип  пясъчен часовник

Такава фигура се отличава с пропорционални извивки и тънка талия. За да подчертаете великолепните гърди и бедрата, оптималното решение са рокли големи размери с V-образно деколте. Те трябва да са изработени от плътна материя, което ще направи формите по-изтънчени, а силуета – по-елегантен.

Жени с фигура тип ябълка

Момичетата с коремче се препоръчват да избират гръцки модели рокли с висока талия. Можете да обърнете по-голямо внимание на варианта с широки презрамки. Красивият гръден може да е подчертан от дълбоко V-образно, квадратно или асиметрично деколте.

Жени с фигура тип обърнат триъгълник

На момичетата с широки рамене и пълнички ръце се препоръчват да изберат силует с пухкава многопластова пола, например, с волани на бедрата.

Жени с фигура тип правоъгълник

За дамите без ясно изразена талия дизайнерите предлагат красиви рокли големи размери с корсет. Под коктейлните модели с дължина миди е добре да използвате колан, който визуално ще оформи по-добре талията и ще я направи по-съблазнителна.

Пухкавите дами не бива да носят колани, които са прекалено стегнати, защото така ще подчертаят наличието на коремче, целулит и други гънки. А целта е точно обратната – тези недостатъци умело да бъдат прикрити!

Трябва да се отбележи, че винаги е по-трудно да се избира рокля за дама с пищни форми, така че е препоръчително да бъдете по-внимателни, когато купувате.

Стилистите препоръчват да се насочите директно към онлайн магазин, който е специализиран в продажбата точно на рокли големи размери. Там всеки един модел е добре обмислен и решен така, че да прикрива всички недостатъци по фигурата и да акцентира на предимствата. Когато избирате рокли големи размери не се съсредоточавайте върху каквито и да било модели от универсалните магазини, а потърсете търговци, които предлагат не просто големи рокли, а такива модели, които са създадени специално за пищни дами!

Related posts

6 съвета, с които за нула време ще се справите с водопровода

admin

Как часовниците Casio предвещават бъдещето

admin

Циклене на паркет: как да извлечете максимума от вашата шлайфмашина

admin

8 причини вашият бизнес да инсталира система за контрол на достъпа

admin

4 признака, че щранговете в дома ви се нуждаят от смяна

admin

Стилове сватбена фотография

admin

Leave a Comment