Препоръчани

Стилове сватбена фотография

Изборът на сватбен фотограф е от съществено значение и е толкова забавен. Кога другаде можете да се насладите на невероятни снимки! За да ви помогнем да намерите това, което търсите, нека се върнем към основите. Съществуват три вида сватбена фотография: репортажна, традиционна и съвременна сватбена фотография. Независимо дали търсите бюджетна фотография, или искате да се похарчите, вашите сватбени снимки ще бъдат един от малкото солидни спомени от деня X и искате те да бъдат епични! Така че нека да разберем кой тип ще е подходящ за вас и вашата сватбена тема.

Съвременна фотография

Съвременната, модната, редакционната или творческата фотография се вдъхновява от модната фотография. В съвременната сватбена фотография има някои позирани снимки, но те са малко по-спокойни, тъй като фотографът ще търси вълнуващо осветление и ъгли.  Макар и зашеметяващи, тези снимки може да не са толкова свързани с настроението на деня или с двойката като личности, а с визията и артистичната позиция на фотографа – което може да е това, което търсите, а може и да не е!

Традиционна фотография

Традиционната сватбена фотография, известна още като позирана, конвенционална или класическа фотография, беше най-популярната категория сватбена фотография до навлизането на цифровата ера, когато и фотографите, и младоженците престанаха да се притесняват за разходите за филми.  Традиционният стил се фокусира върху заснемането на позирани снимки на двойката и групата като цяло и включва много указания от страна на фотографа и време от страна на сватбеното тържество. Той може да не улови непременно емоциите на целия ден, но ще ви даде някои красиви традиционни снимки, които да запазите завинаги.

Репортажна фотография

Репортажната, известна още като документална или журналистическа фотография, не е съвсем нов подход, но в света на сватбената фотография тя излезе на мода през последните няколко години. Целта на този тип фотографи е да документират специалния ви ден по ненатрапчив начин, разказвайки за него. Макар че това ще осигури зашеметяващи снимки и истински емоции, оживени от артистичната визия на фотографа, този тип сватбен фотограф обикновено е повече от щастлив да направи и някои официални снимки. Струва си обаче да проверите при избрания от вас фотограф какво е отношението му към традиционните снимки. Препоръчваме ви да изберете фотограф от сватбена фотография Вълканов, където професионалистите са на много високо ниво.

Както виждате в статията ни, стиловете за сватбена фотогрия за спомен са доста разнородни. Изберете кой от изброените типове снимки най-много ще допаднат на вашият вкус и предпочитания. Когато наемате фотогаф за сватбата непременно му кажете всичките ви необходими изисквания за сватбените ви снимки и избраният от вас стил(някой фотографи не могат да работят и в 3те ). Никога не правете компромиси в предпочитанията си, все пак това е вашият може би най-щастлив ден, който за повечето хора е веднъж в живота. Всички останали хора трябва да правят компромиси спрямо вас, а не обратното. Притежаването на много красиви и стилни сватбени снимки ще ви връща в прекрасните за вас моменти прекарани по време на венчавката ви и всеки път, когато погледнете снимките си ще се усмихват. Точно по тази причина изборът на сватбена фотография е изключително важен за вас и половинката ви.

Който и вид да изберете, с сватбена фотография Вълканов ще получите красиви снимки, които да запазите завинаги, така че разгледайте някои вдъхновения и направете резервация!

Related posts

Как правилно да изберем рокли големи размери?

admin

Как часовниците Casio предвещават бъдещето

admin

4 признака, че щранговете в дома ви се нуждаят от смяна

admin

8 причини вашият бизнес да инсталира система за контрол на достъпа

admin

Какво е усещането да имаш COVID-19 и кога трябва да потърся помощ?

admin

Циклене на паркет: как да извлечете максимума от вашата шлайфмашина

admin

Leave a Comment